Omgeving

van De Bloeiende Berg

Onze bed & breakfast en appartementen zijn rustig gelegen tussen de pittoreske dorpen Mechelen, Epen en Slenaken midden in het Zuid-Limburgse Heuvelland. De Bloeiende Berg is een ideaal uitgangspunt om de imposante natuurgebieden van de Ardennen en de Eifel te gaan ontdekken. Maar ook dichterbij huis kunt u volop genieten: kuieren over de beroemde vlooienmarkt van Luik, proeven van de Bourgondische sfeer op een terras in het oude Maastricht of gezellig winkelen in Aken, alles ligt binnen handbereik.

Voor wandelaars, fietsers en motorrijders hebben wij een royale parkeerruimte tot uw beschikking. Tevens kunt u uw motor of fiets stallen in onze ruime garage die afgesloten wordt.

Reanimeren redt levens
Tussen de garages bij onze appartementen hangt een AED (Automatische Externe Defibrillator) die tot stand gekomen is door de samenwerking van de bewoners met de hartstichting. De samenwerking heeft tot doel de overleving bij een circulatiestilstand (hartstilstand) buiten zorginstellingen in Nederland te verhogen naar ten minste 25%. Een geruststellende gedachte, en een veilig verblijf bij ons.

Onze tuin
Er is een grote aangrenzende panorama tuin met mooi uitzicht. U kunt gezellig vertoeven in het prieeltje en genieten van het mooie Limburgse landschap… oh ja, en heerlijk genieten van de vogelzang niet te vergeten!