De Bloeiende Berg

Appartementen

Over ons

Mag ik mij even aan jullie voorstellen? Ik ben Lizanne Wetzels – geboren en getogen bij De Bloeiende berg – waar ik 8 jaar samen met mijn ouders het hotel gerund heb.  Samen met mijn partner Mitch Lemmerlijn ga ik nu Appartementen De Bloeiende Berg voortzetten.

Wanneer mogen we jou ontvangen?

Adieë & tot ziens!

Appartementen

Ruime en moderne appartementen, voorzien van alle gemakken. Comfortabele (bij aankomst opgemaakte) bedden, keuken met vaatwasser, woongedeelte met smart televisie en tuin met privéterras. Voorkeursboeking? Geef dit aan bij het boeken van een appartement!

Over de appartementen

Onze appartementen zijn van alle gemakken voorzien en geheel gemoderniseerd en vernieuwd in 2020/2021! Naast nieuwe keukens, zijn er eveneens nieuwe badkamers, toiletten en meubels geplaatst. Met o.a. gratis WiFi, een flatscreen smart televisie en opgemaakte bedden bij aankomst, kunt u niet anders dan optimaal genieten van uw verblijf.

De begane grond bestaat uit een gang, woonkamer met open keuken en een tuindeur naar eigen tuin met privé terras (stoelen, tafel en ligbed aanwezig). De open keuken is uitgerust met een combi-oven, vaatwasser, 4-pits inductiekookplaat, koelkast, Senseo en divers kook- en keukengerei. Op de benedenverdieping is daarbij een toilet in de gang.

Op de eerste verdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers, een badkamer met ruime douche en toilet, en 1 slaapkamer op de 2e verdieping die in verbinding staat door middel van een trap, met de slaapkamer op de eerste verdieping (vide, slaapzolder dit hebben alleen huisje nummer 3, 4 en 5). Elk appartement beschikt over een eigen terras!

Appartement nummer 1  is voor maximaal 5 personen, appartement nummer 3, 4 en 5 zijn voor maximaal 6 personen te huur.

Praktische informatie

Handig om te weten…

Gratis WiFi

In alle appartementen is gratis WiFi beschikbaar.

Linnengoed

De prijzen zijn inclusief linnengoed en opgemaakte bedden bij aankomst en inclusief handdoeken. 

Slaapkamers

Bent u met 2 personen en wilt u gebruik maken van een 2e slaapkamer? Dat kan, u betaald eenmalig schoonmaakkosten van   € 35,- per verblijf. Gelieve dit door te geven tijdens het boeken bij de opmerkingen. Wij danken voor uw begrip.

Bezoek

Krijgt u bezoek? € 35,- per persoon per nacht inclusief linnengoed, exclusief € 2,75 p.p.p.n. toeristenbelasting. Vanaf 2 nachten berekenen wij de gemiddelde prijs per nacht van een week.

Gratis parkeren

Bij onze accommodatie kunt u gratis parkeren. Uw fietsen of motoren kunnen in de garage gestald worden.​ Tevens beschikken wij over een oplaadpunt voor elektrische auto’s.

Roken & huisdieren

Onze appartementen zijn rook- en huisdier-vrij.

Scooter- en fietsverhuur

Fietsen of scooters huren? Dat kan via Tweewiel Centrum Hub Nix of ‘t Zinkviooltje.

Op alle reserveringen zijn de Recron-Voorwaarden vakantieverblijven van toepassing.

Betaling & annuleren

Contant / P.I.N. / geen creditcard

IBAN Appartementen Fleurie de Montagne: NL64 RABO 0132 2197 00

Annulering
Wij willen u erop attenderen dat er door het maken van een reservering, verplichtingen over en weer ontstaan (Ook in eigen land !). Doen er zich toch onverhoopt omstandigheden voor, waardoor u niet kunt komen of uw vakantie moet inkorten dan bent u een vergoeding verschuldigd aan uw gastvrouw. Wij raden u daarom aan om een annuleringsverzekering af te sluiten. U kunt hiervoor terecht bij uw eigen bank, verzekeringsmaatschappij, ANWB of tussenpersoon. Wij mogen geen annuleringsverzekeringen afsluiten lees de algemene voorwaarden die wij handhaven.

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn van toepassing de Recron-voorwaarden vakantieverblijven. De Recron-voorwaarden zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt.

Toeristenbelasting:
Alle vermelde prijzen zijn exclusief € 2,75 toeristenbelasting / administratiekosten per persoon per dag.

Aankomst en vertrek

Inchecken voor de appartementen is vanaf 15.00 uur. Aan ieder verblijf komt (jammer genoeg) een einde. Op de dag van vertrek dient u om 10.00 uur het appartement vrij te maken voor de schoonmaak voor de volgende gasten.

Appartementen in de winterperiode:

Winterverhuur van Appartementen

Tijdens de winterperiode bieden wij onze appartementen aan voor langere verhuur, tussen 1 oktober en 1 mei. De huurprijs bedraagt € 995,- per maand, exclusief gas, water en licht (GWL) kosten van € 75,- per maand. De schoonmaakkosten worden aan het einde van de huurperiode verrekend met de borg, die gelijk is aan één maand huur.

Details:

  • Huurperiode: 1 november tot 1 april
  • Huurprijs: € 995,- per maand
  • GWL kosten: € 75,- per maand
  • Borg: Één maand huur
  • Geschikt voor: 1 of 2 personen (geen huisdieren)

Voor meer informatie of om een appartement te reserveren, neem gerust contact met ons op.

Boek een appartement

bij De Bloeiende Berg

Babybedje

Ik ga akkoord met: