Appartementen

Appartementen complex De Bloeiende Berg bestaat uit 5 ruime woningen in 2015 nieuw gerenoveerd en  geschikt voor 2 tot maximaal 6 personen.
Onze schone en frisse appartementen zijn tevens zeer geschikt voor mensen met luchtwegaandoeningen en carapatiënten, ze zijn in februari 2016 weer opgeknapt en voorzien van nieuwe vloeren en schilderwerk.
*BEKIJK VOOR MEER FOTO’S ONZE FOTO GALERIJ

Begane grond

Gang, woonkamer, keuken met Combi oven, toilet. Ieder appartement heeft zijn eigen prive buitenterras, met tuinstoelen en tafel.

Eerste verdieping

2 ruime slaapkamers, badkamer met douche en toilet, op de eerste verdieping, en 1 slaapkamer op de 2e verdieping die in verbinding staat dmv. een trap, met de slaapkamer op de eerste verdieping ( vidé , slaapzolder) Ieder appartement beschikt over een eigen terras !

U kunt  inchecken vanaf 14 uur en uitchecken tot 10 uur

 Appartementen_achter (1)   luchtballon 013 (1)  tuin3

Winterperiode

In de winterperiode verhuren wij onze appartementen ook voor langere periode van 1 november tot 1 april voor € 785,- per maand all in voor 1 of 2 personen. neemt U gerust contact met ons op.

Ontbijtbuffet

Gebruik maken van het ontbijtbuffet in het hotel is mogelijk voor € 11,50 per persoon. Ontbijt is van 8.30 uur tot 9.30 uur. 

Tuin

Er is een grote aangrenzende panorama tuin met ligstoelen en gratis gebruik van de barbeque,  gezellig vertoeven in het prieeltje…. genieten van het mooie Limburgse landschap en….. de vogelzang.

Huisdieren

Wij stellen één appartement beschikbaar voor gasten met een hond. Uiteraard in overleg !! De prijs voor uw huisdier is 15 euro per dag.

Parkeren

Er is voldoende parkeergelegenheid en een overdekte stalling voor uw fietsen en motoren !

Wasmachine

Tevens is er de gelegenheid om tegen een kleine vergoeding gebruik te maken van een wasmachine.