Info

Openingstijden 2018

Hotel en Appartementen de Bloeiende berg is het gehele jaar geopend. Onze bar is tot 23.00 uur geopend, (rekening houdend met andere hotelgasten) uitzonderingen kunnen in overleg.

Reserveren

Wij geven de voorkeur aan het reserveren via onze website: www.bloeiendeberg.nl of info@bloeiendeberg.nl.

Woensdag is onze stoofpotjes dag wij  serveren dan alleen onze smakelijke stoofpotjes, (een keuze uit 3 stoofpotjes.)  Op donderdag is onze schnitzel dag, dan serveren wij 2 soorten schnitzel varken of kip, met een keuze van diverse sauzen.

U krijgt altijd binnen 12 uur bericht. Het is natuurlijk ook mogelijk om telefonisch te reserveren: tel: 043-4551259.

Aankomst en vertrek

Op de dag van aankomst is de kamer vanaf 14.00 uur voor u beschikbaar. Als u later dan 18.00 uur arriveert, dit graag even telefonisch door te geven aan het hotel, anders bestaat de mogelijkheid dat de kamer weer doorverhuurd wordt.

Op de dag van vertrek kunt u tot 10.00 uur van de kamer gebruik maken, U kunt (indien mogelijk) gebruik maken van een late checkout ( tot 14 uur) voor € 25,- per kamer.

Onze bar is tot 23.00 uur geopend, uitzonderingen kunnen in overleg.

Komt U met de trein / bus ? lijn 57 stopt beneden aan de Schweiberg, wij komen U en uw bagage graag ophalen vanaf de bushalte, U hoeft ons maar te bellen.

Ons adres is: Schweibergerweg 48, 6281NH Mechelen tel: 043-4551259

Appartementen

Alle appartementen zijn volledig ingericht met kleurentelevisie , Senseo-apparaat, combi oven etc. een ruime living en keuken, 2 of 3 slaapkamers, en voorzien van 2 toiletten op de boven en benedenverdieping.

Linnengoed is aanwezig ( de bedden zijn opgemaakt).

U kunt de handdoeken huren of zelf meenemen. Ieder appartement heeft zijn eigen terras .

Onze appartementen zijn rook en huisdiervrij.

Op de dag van vertrek dient U om 10.00 uur het appartement vrij te maken voor het schoonmaak voor de volgende gasten.

Betaalmogelijkheden & Annuleringsvoorwaarden

Contant / P.I.N. / geen creditcard

IBAN hotel: NL56 RABO 0117815926

IBAN appartementen: NL64 RABO 0132219700

**Bij groepen hanteren wij 1 rekening, de specificatie van de consumpties krijgt u na uw verblijf.

Annulering

Wij willen u erop attenderen dat er door het maken van een reservering, verplichtingen over en weer ontstaan (Ook in eigen land !). Doen er zich toch onverhoopt omstandigheden voor, waardoor u niet kunt komen of uw vakantie moet inkorten dan bent u een vergoeding verschuldigd aan uw gastheer. Wij raden u daarom aan om een annuleringsverzekering af te sluiten. U kunt hiervoor terecht bij uw eigen bank, verzekeringsmaatschappij, ANWB of tussenpersoon. Wij mogen geen annuleringsverzekeringen afsluiten lees de algemene voorwaarden die wij handhaven.

Accommodatie

Hotel De Bloeiende berg beschikt over 2 type kamers: de luxe met Bad/douche/toilet/tv/radio en balkon.

De standaard kamers met douche/toilet/tv/radio en balkon. De Hotelkamers zijn rookvrij.

Tevens is er een etage (3de) geschikt voor groepen en families met 3 slaapkamers en een ruime douche/toilet op de gang. prijzen hiervoor zijn op aanvraag.

Wij hebben een gezellige bar en zitruimte met een serre en kachel en een aparte eetruimte. Diverse (tuin) terrassen. Een grote parkeergelegenheid en een afsluitbare fietsen/motor stalling.

REANIMEREN REDT LEVENS…. Tussen de garage’s bij ons hotel hangt een AED  (Automatische Externe Defibrillator) die tot stand gekomen is door de samenwerking van de bewoners met de Hartstichting. De samenwerking heeft tot doel de overleving bij een circulatiestilstand (hartstilstand) buiten zorginstellingen in Nederland te verhogen naar ten minste 25%….een geruststellende gedachte, en een veilig verblijf bij ons.  

Toeristenbelasting

Alle vermelde prijzen zijn exclusief € 2,- toeristenbelasting en administratiekosten per persoon per dag.

Leveringsvoorwaarden

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarde Horeca (UVH). Deze liggen bij ons ter inzage en worden u op verzoek toegezonden.

De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt.

Mocht u naar aanleiding van deze info nog vragen hebben of toelichting wensen, dan staan wij u graag telefonisch of per mail te woord.

Bij een annulering worden de volgende voorwaarden gehandhaafd:

Op al onze leveringen / reserveringen zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) gedeponeerd bij de arrondissementsrechtbank te ‘s-Gravenhage, welke wij op verzoek GRATIS toezenden.

Wij raden U aan een annuleringsverzekering af te sluiten bij uw verzekeringsagent of de anwb.

Hotel en Appartementen de Bloeiende berg mogen geen annuleringsverzekeringen afsluiten

Bij een eerder vertrek dan de afgesproken boekingsdatum, ( zonder annuleringsverzekering) wordt de gehele prijs doorberekend.

In afwijking van het voorgaande zijn op onze appartementen de RECRON-voorwaarden van toepassing. Al deze voorwaarden zijn bindend.