Info

Openingstijden 2020

  Appartementen de Bloeiende berg is het gehele jaar geopend. Het hotel en restaurant is van maart tot november geopend, daarbuiten enkel  op aanvraag. Daarnaast hebben wij in de maanden november tot maart onze Finse grill kota. Onze bar is tot 22.00 uur geopend, (rekening houdend met andere hotelgasten) uitzonderingen kunnen in overleg.

Reserveren

Wij geven de voorkeur aan het reserveren via onze website: www.bloeiendeberg.nl of info@bloeiendeberg.nl.

Woensdag en Donderdag is onze keuken gesloten.

U krijgt altijd binnen 12 uur bericht. Het is natuurlijk ook mogelijk om telefonisch te reserveren: tel: 043-4551259.

Aankomst en vertrek

Op de dag van aankomst is de kamer vanaf 14.00 uur voor u beschikbaar. Als u later dan 18.00 uur arriveert, dit graag even telefonisch door te geven aan het hotel, anders bestaat de mogelijkheid dat de kamer weer doorverhuurd wordt.

Op de dag van vertrek kunt u tot 10.00 uur van de kamer gebruik maken, U kunt (indien mogelijk) gebruik maken van een late check out  tot 14 uur voor € 25,- per kamer, na 14.00 uur € 50,- per kamer en na 17.00 uur betaald u de volledige kamerprijs.

Onze bar is tot 22.00 uur geopend, uitzonderingen kunnen in overleg.

Komt U met de trein / bus ? lijn 57 stopt beneden aan de Schweiberg, wij komen U en uw bagage graag ophalen vanaf de bushalte, U hoeft ons maar te bellen.

Ons adres is: Schweibergerweg 48, 6281NH Mechelen tel: 043-4551259

Appartementen

Alle appartementen zijn volledig ingericht met kleurentelevisie , Senseo-apparaat, combi oven etc. een ruime living en keuken, 2 of 3 slaapkamers, en voorzien van 2 toiletten op de boven en benedenverdieping.

Linnengoed is aanwezig ( de bedden zijn opgemaakt).

U kunt de handdoeken huren of zelf meenemen. Ieder appartement heeft zijn eigen terras .

Onze appartementen zijn rook en huisdiervrij.

Op de dag van vertrek dient U om 10.00 uur het appartement vrij te maken voor het schoonmaak voor de volgende gasten.

Betaalmogelijkheden & Annuleringsvoorwaarden

Contant / P.I.N. / geen creditcard

IBAN hotel: NL56 RABO 0117815926

IBAN appartementen: NL64 RABO 0132219700

**Bij groepen hanteren wij 1 rekening, de specificatie van de consumpties krijgt u na uw verblijf.

Annulering

Wij willen u erop attenderen dat er door het maken van een reservering, verplichtingen over en weer ontstaan (Ook in eigen land !). Doen er zich toch onverhoopt omstandigheden voor, waardoor u niet kunt komen of uw vakantie moet inkorten dan bent u een vergoeding verschuldigd aan uw gastheer. Wij raden u daarom aan om een annuleringsverzekering af te sluiten. U kunt hiervoor terecht bij uw eigen bank, verzekeringsmaatschappij, ANWB of tussenpersoon. Wij mogen geen annuleringsverzekeringen afsluiten lees de algemene voorwaarden die wij handhaven.

Accommodatie

Hotel De Bloeiende berg beschikt over 2 type kamers: de luxe met Bad/douche/toilet/tv/radio en balkon.

De standaard kamers met douche/toilet/tv/radio en balkon. De Hotelkamers zijn rookvrij.

Tevens is er een etage (3de) geschikt voor groepen en families met 3 slaapkamers en een ruime douche/toilet op de gang. prijzen hiervoor zijn op aanvraag.

Wij hebben een gezellige bar en zitruimte met een serre en kachel en een aparte eetruimte. Diverse (tuin) terrassen. Een grote parkeergelegenheid en een afsluitbare fietsen/motor stalling.

REANIMEREN REDT LEVENS…. Tussen de garage’s bij ons hotel hangt een AED  (Automatische Externe Defibrillator) die tot stand gekomen is door de samenwerking van de bewoners met de Hartstichting. De samenwerking heeft tot doel de overleving bij een circulatiestilstand (hartstilstand) buiten zorginstellingen in Nederland te verhogen naar ten minste 25%….een geruststellende gedachte, en een veilig verblijf bij ons.  

Toeristenbelasting

Alle vermelde prijzen zijn exclusief € 2,- toeristenbelasting en administratiekosten per persoon per dag.

Leveringsvoorwaarden

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarde Horeca (UVH). Deze liggen bij ons ter inzage en worden u op verzoek toegezonden.

De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt.

In onderstaand reglement vindt u de belangrijkste huisregels die binnen Hotel de Bloeiende Berg gelden. Wij vragen u deze regels te respecteren en te accepteren.  Algemene regels
 • Alle aanwijzingen van medewerkers van dit hotel, die verband houden met huisregels, dienen te worden opgevolgd. Klachten kunt u bij de bedrijfsleiding melden.
 • Blijf in geval van brand kalm. Meld brand bij de receptie en/of sla de dichtstbijzijnde brandmelder in.
 • Verlaat bij een algemeen brandalarm direct het pand.
 • Bij het inchecken dient een geldig legitimatiebewijs getoond te worden. Inchecken kan vanaf een leeftijd van 18 jaar. Minderjarige personen dienen altijd te worden vergezeld door een ouder / verzorger (min. 25 jaar oud).
 • Op diverse plaatsen binnen het hotel hangen camera’s, een ieder die zich in ons hotel bevindt stemt toe in het maken van opnames. Bij calamiteiten en/of incidenten kunnen deze opnames als ondersteunend materiaal getoond worden aan de autoriteiten.
 • Gevonden voorwerpen dient u in te leveren bij de receptie.
 • Hotel de Bloeiende Berg is niet verantwoordelijk voor verlies of diefstal van uw bezittingen.
 • De directie, de eigenaar van deze locatie en/of personen die voor het hotel werkzaam zijn, kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor enig letsel en/of materiële dan wel immateriële schade, die bezoekers van de locatie mochten ondervinden.
Het is verboden om
 • Nooduitgangen te gebruiken als normale in- en uitgangen
 • Eigendommen van het hotel mee te nemen buiten het gebouw. Bij het moedwillig beschadigen van eigendommen van Hotel de Bloeiende Berg wordt men aansprakelijk gesteld worden voor de reparatie- en/of vernieuwingskosten.
 • Verdovende middelen te nuttigen, gebruiken, verhandelen of bij zich te hebben.
 • Lachgas te gebruiken en/of mee te nemen tijdens uw bezoek aan ons hotel, binnengebrachte lachgasflessen en -patronen zullen wij confisqueren en ontvangt u niet meer terug.
 • Overlast te veroorzaken voor een ander o.a. middels harde muziek, onhebbelijk gedrag of door lawaai van welke aard dan ook.
 • Met meer dan het toegestane aantallen personen op de kamer te verblijven.
 • Het betaald ontvangen van gasten op de kamer ten behoeve van seksuele activiteiten.
 • Te roken op de kamer. Indien wij constateren dat er toch gerookt wordt op de kamer zijn wij genoodzaakt €175,- reinigingskosten in rekening te brengen. Indien het brandalarm afgaat door roken op de kamer, zullen de voorrijkosten van de brandweer van €275,- aan u worden doorbelast.

Mocht u naar aanleiding van deze info nog vragen hebben of toelichting wensen, dan staan wij u graag telefonisch of per mail te woord.

Bij een annulering worden de volgende voorwaarden gehandhaafd:

Op al onze leveringen / reserveringen zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) gedeponeerd bij de arrondissementsrechtbank te ‘s-Gravenhage, welke wij op verzoek GRATIS toezenden.

Wij raden U aan een annuleringsverzekering af te sluiten bij uw verzekeringsagent of de anwb.

Hotel en Appartementen de Bloeiende berg mogen geen annuleringsverzekeringen afsluiten

Bij een eerder vertrek dan de afgesproken boekingsdatum, ( zonder annuleringsverzekering) wordt de gehele prijs doorberekend.

In afwijking van het voorgaande zijn op onze appartementen de RECRON-voorwaarden van toepassing. Al deze voorwaarden zijn bindend.