3 landen motor/fiets/wandel tour en mergellandroute

Wij noemen ons zelf een motor/fiets en wandel vriendelijk hotel en een Ideaal startpunt om met uw motor het 3 landen gebied te verkennen. Wij liggen aan de Mergelland route die U  bij ons voor de deur kunt beginnen, tevens bent U zo in de Belgische Ardennen als in de Duitse Eifel.

s’Morgens een uitgebreid ontbijtbuffet en s ávonds een heerlijke maaltijd, of een BBQ in de tuin, ook ideaal om met groepen te verblijven.
Uw motor/fiets kan in onze garage gratis en veilig gestald worden, de garage’s zijn van binnen en buiten bewaakt door camera’s,  tevens is dit ook de plek waar uw natte spullen drogen kunnen. (hangers aanwezig)

*Voor motorrijders/ fietsers of wandelaars ( meer dan 10 personen) bieden wij een 3 daags motorweekend aan van vrijdag tot zondag voor € 135,-  kamer met douche/toilet gratis ontbijtbuffet en 2 dagen een 3 gangen keuze menu per persoon. 

**Wilt U het arrangement aanvullen met 1 dag BBQ in plaats van 3 gangen menu komt er een meerprijs van € 5,- p.p. bij.

**Bij groepen hanteren wij 1 rekening, de specificatie van de consumpties krijgt u na uw verblijf.

( 2 personen op 1 kamer, en exclusief € 2,- toeristenbelasting)

( keuze van andere combinatie van dagen kan ook, bij een 4 daags arrangement komt er € 67,50,- bij )

**Minder dan 10 personen? geen probleem, wij hebben gunstige tarieven en heerlijke/betaalbare gerechten op onze menukaart,  en (indien mogelijk) mits er groepen aanwezig zijn … dat U ook kunt deelnemen aan een 3 gangen menu.

**U kunt bij ons in het hotel diverse route’s gratis verkrijgen voor uw TomTom en Garmin, naar de Eifel, Ardennen, Luxemburg en uiteraard Zuid-Limburg.

Onze gps coordinates: latitude / longitude: (50.78556, 5.90584)

**3 DAAGSE MOTORTOUR ( maandag aankomst, vertrek vrijdag) met een Gids die met U naar de ARDENNEN / EIFEL en LUXEMBURG  rijdt, en U de mooiste plekjes laat zien, dit kan voor groepen/ individuen vanaf 10 personen, ( evt. aanvullen met losse rijders, vraag naar de mogelijkheden) U vertrekt s’morgens om 10.00 uur en arriveert +/- 16.00 uur weer in het hotel.**

Kosten voor deze midweek inclusief motorgids en iedere dag een andere route bedraagt € 210,- per persoon, + kamer met douche en toilet (2 personen op 1 kamer)  inclusief  gratis ontbijtbuffet , exclusief € 2,- toeristenbelasting p.p.p.d. U kunt bij ons iedere avond in het hotel betaalbare gerechten van de menukaart eten