3 landen motor/fiets/wandel tour en mergellandroute

Wij noemen ons zelf een motor/fiets en wandel vriendelijk hotel en een Ideaal startpunt om met uw motor het 3 landen gebied te verkennen. Wij liggen aan de Mergelland route die U  bij ons voor de deur kunt beginnen, tevens bent U zo in de Belgische Ardennen als in de Duitse Eifel.

s’Morgens een uitgebreid ontbijtbuffet en s ávonds een heerlijke maaltijd, of een BBQ in de tuin, ook ideaal om met groepen te verblijven.
Uw motor/fiets kan in onze garage die afgesloten word, tevens is dit ook de plek waar uw natte spullen drogen kunnen. (hangers aanwezig)

*Voor motorrijders/ fietsers of wandelaars ( meer dan 8 personen) bieden wij een 3 daags motorweekend aan van vrijdag tot zondag voor € 130,-  kamer met douche/toilet gratis ontbijtbuffet en 2 dagen een 3 gangen keuze menu per persoon. 

**Wilt U het arrangement aanvullen met 1 dag BBQ in plaats van 3 gangen menu komt er een meerprijs van € 5,- p.p. bij.

**Bij groepen hanteren wij 1 rekening, de specificatie van de consumpties krijgt u na uw verblijf.

( 2 personen op 1 kamer, en exclusief € 2,- toeristenbelasting)

( keuze van andere combinatie van dagen kan ook, bij een 4 daags arrangement komt er € 64,- bij )

**Minder dan 8 personen? geen probleem, wij hebben gunstige tarieven en heerlijke/betaalbare gerechten op onze menukaart,  en (indien mogelijk) mits er groepen aanwezig zijn … dat U ook kunt deelnemen aan een 3 gangen menu.

U kunt bij ons onderstaande route’s downloaden voor tomtom en garmin:

– Rondje Eifel
Rondje Zuid Limburg
– Rondje Durbuy
– Altenahr

Als u Tyre geïnstalleerd hebt, kunt u dubbelklikken op het aangehechte bestand om het te openen. Zo nodig kunt u Tyre downloaden vanaf http://www.TyreToTravel.com/.

Veel plezier bij het rijden!

http://www.verweijweb.nl/limburg.htm motorroute’s

Onze gps coordinates: latitude / longitude: (50.78556, 5.90584)

**3 DAAGSE MOTORTOUR ( maandag aankomst, vertrek vrijdag) met een Gids die met U naar de ARDENNEN / EIFEL en LUXEMBURG  rijdt, en U de mooiste plekjes laat zien, dit kan voor groepen/ individuen vanaf 8 personen, ( evt. aanvullen met losse rijders, vraag naar de mogelijkheden) U vertrekt s’morgens om 10.00 uur en arriveert +/- 16.00 uur weer in het hotel.**

Kosten voor deze midweek inclusief motorgids en iedere dag een andere route bedraagt € 200,- per persoon, + kamer met douche en toilet (2 personen op 1 kamer)  inclusief  gratis ontbijtbuffet , exclusief € 2,- toeristenbelasting p.p.p.d. U kunt bij ons iedere avond in het hotel betaalbare gerechten van de menukaart eten