3 landen motor/fiets/wandel tour en mergellandroute

Wij noemen ons zelf een motor/fiets en wandel vriendelijk hotel en een Ideaal startpunt om met uw motor het 3 landen gebied te verkennen. Wij liggen aan de Mergelland route die U  bij ons voor de deur kunt beginnen, tevens bent U zo in de Belgische Ardennen als in de Duitse Eifel.

s’Morgens een uitgebreid ontbijtbuffet en s ávonds een heerlijke maaltijd, of een BBQ in de tuin, ook ideaal om met groepen te verblijven.
Uw motor/fiets kan in onze garage gratis en veilig gestald worden, de garage’s zijn van binnen en buiten bewaakt door camera’s,  tevens is dit ook de plek waar uw natte spullen drogen kunnen. (hangers aanwezig)

*De hotelbar is om 23.00 uur gesloten, uitzondering van deze regel in overleg mogelijk.

**U kunt bij ons in het hotel diverse route’s gratis verkrijgen voor uw TomTom en Garmin, naar de Eifel, Ardennen, Luxemburg en uiteraard Zuid-Limburg.

Onze gps coordinates: latitude / longitude: (50.78556, 5.90584)

*Voor motorrijders/ fietsers of wandelaars ( meer dan 10 personen) bieden wij een 3 daags motorweekend aan van vrijdag tot zondag voor € 137,-  kamer met douche/toilet gratis ontbijtbuffet en 2 dagen een 3 gangen menu per persoon. 

**Wilt U het arrangement aanvullen met 1 dag BBQ in plaats van 3 gangen menu komt er een meerprijs van € 5,- p.p. bij.

** Ons hotel is NIET geschikt voor MC groepen en colors.

**Bij groepen hanteren wij 1 rekening, de specificatie van de consumpties krijgt u na uw verblijf.

( 2 personen op 1 kamer, en exclusief € 2,- toeristenbelasting)

( keuze van andere combinatie van dagen kan ook, bij een 4 daags arrangement komt er € 68,50,- bij )

**Minder dan 10 personen? geen probleem, wij hebben gunstige tarieven en heerlijke/betaalbare gerechten op onze menukaart,  en (indien mogelijk) mits er groepen aanwezig zijn … dat U ook kunt deelnemen aan een 3 gangen menu.